……. is het allemaal begonnen.
Toen werd, met werkhandschoenen aan en gereedschap in de hand, onze B&B Truste officieel geopend door onze kinderen.
Ook zij hebben al die maanden veel geholpen met verbouwen en klussen en het was fijn om dat als gezin te kunnen doen.
Al hebben we geregeld met de handen in het haar gezeten als er iets niet lukte of en dachten we ook wel eens : “waar zijn we aan begonnen”, het is zeker de zere ruggen, de kapotte handen en het slaapgebrek waard geweest.
Vanaf de opening tot nu toe hebben we veel gasten mogen ontvangen, sommigen komen zelfs ieder jaar terug en vieren dit 10 jarig jubileum ook een beetje met ons mee.
Maar wij zouden niets te vieren hebben zonder onze gasten.
Dus bij deze: dank u wel voor het vertrouwen (Trust) dat wij u een fijne overnachting (welterusten) hebben mogen aanbieden in B&B Truste.


In onze gastenboeken staan zoveel mooie, lieve en aardige berichtjes, dat je er verlegen van wordt.
Maar dat is eigenlijk waar we het, nog steeds met veel plezier, voor doen.
Niet voor het complimentje, maar gasten een fijn, ontspannen verblijf kunnen bieden en dan horen dat dat gelukt is, dat is ons doel.
Nu werkt de prachtige omgeving, waarin B&B Truste ligt, natuurlijk ook een grote rol.
Nog steeds zijn wij dankbaar dat we hier in het mooie Heuvelland in Zuid Limburg mogen wonen en dat we daar ook onze gasten van mee kunnen laten genieten.


We hopen dit nog vele jaren te mogen doen en dat we hier, in het mooie Zuid Limburg, nog veel gasten mogen ontvangen: gasten die hier al jaren komen, gasten die nieuwe gasten meenamen om kennis te maken, gasten die zomaar even langs komen om gedag te zeggen, gasten die veel plannen hadden maar uiteindelijk lekker in de tuin bleven hangen of gasten die de snoeischaar meenamen om in diezelfde tuin te helpen met de buxus snoeien; kortom jullie zijn allemaal weer van harte welkom en ook voor nieuwe gasten staat onze deur wijd open.

Tot gauw!

…. een nieuw geluid.

Buiten klinkt het vrolijke gefluit van de vogeltjes tussen het frisse groen van de heggen en bomen.
Binnen hebben we, fluitend, de boel weer fris gemaakt en hebben we wat dingetjes aangepast en veranderd.
En wat is het weer leuk om gasten te kunnen ontvangen.
Gelukkig weten ze ons, hier in het mooie Heuvelland, nog steeds te vinden.

Met de Pasen en de Amstel Gold Race hebben we het, als vanouds, lekker druk gehad.
En er staan, gelukkig, weer volop reserveringen in de agenda.

Het is nu ook zo prachtig om buiten te zijn.
De bloesem staat in volle bloei, het is een grote wolk van witte bloemetjes als je tussen de fruitbomen loopt en het frisse lentegroen lokt om eropuit te gaan.
Er zijn diverse bloesemwandelingen uitgezet maar we hebben ook wandel- en fietskaarten voor u, die u kunt gebruiken tijdens uw verblijf.

We genieten hier, nog iedere dag, volop van de wei met scharrelende kippen en de nu bloeiende fruitbomen, dat belooft weer verse eitjes en lekkere jam voor het ontbijt.
Onze schapen doen zich tegoed aan het verse groene gras en als alles goed gaat lopen daar binnenkort weer kleine lammetjes. Zo Leuk!

Natuurlijk willen we al dit moois graag met u delen en nodigen we u van harte uit in onze B&B in het prachtige Sjlennich.

We kijken uit naar uw komst.…. met een dubbel gevoel.

Vorig jaar om deze tijd hadden wij de B&B gesloten omdat we druk aan het verbouwen waren.
Ook dit jaar hebben wij door de hoge energieprijzen moeten besluiten in de winterperiode de B&B dicht te houden van 1 oktober 2022 tot 1 april 2023.

Het is een prachtig maar oud pand (1910) dat geheel verwarmd moet worden wilt u het als gast lekker behaaglijk hebben.

We zouden deze kosten en andere prijsstijgingen door moeten berekenen in de verblijfskosten maar dat willen wij onze gasten niet aandoen.

Iedereen heeft het al moeilijk genoeg in deze tijden.

Toch geeft het een dubbel gevoel dat wij onze gasten geen overnachting aan kunnen bieden in deze mooie tijd van het jaar. We hadden u graag willen laten genieten van de mooie herfstkleuren, vorst op de akkers en het Kerstgevoel wat al aardig loskomt in Valkenburg en Maastricht.

We hopen dat u een fijn plekje kunt vinden bij andere verblijfsaccomodaties in ons mooie Heuvelland en wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen vanaf 1 april 2023.

Het ga u goed.


…..na een heerlijke zomer waarin we gelukkig weer diverse nieuwe of al bekende gasten mochten begroeten.

Ondanks alle coronamaatregelen hopen we toch dat onze gasten een prettig verblijf gehad hebben, wij vonden het in ieder geval fijn dat we weer gasten mochten ontvangen en dat de zomer prachtige dagen had.
Het was dan ook ideaal weer voor een wandel- of fietstocht door het mooie Heuvelland.

Normaal gesproken zouden wij u weer uitnodigen voor een heerlijke wandeling of fietstocht in de herfstperiode maar dit jaar kunnen wij u helaas geen herfstverblijf aanbieden.
In verband met een verbouwing in het priv├ęgedeelte van het pand hebben wij besloten dat we onze gasten die overlast niet aan willen doen en zijn we nu dicht vanaf 1 oktober 2021 t/m 1 maart 2022.

Maart 2022 klinkt nog akelig ver weg en we vinden het vervelend dat wij u in die periode geen verblijf aan kunnen bieden maar gelukkig zijn er in ons dorp en in onze Gemeente voldoende leuke B&B’s , met vriendelijke en gastvrije eigenaren, die u graag als gasten zouden willen ontvangen.
En natuurlijk zien we u weer graag in het voorjaar van 2022.

U bent dan weer van harte welkom.

Het ontbijt kon, vanwege de coronamaatregelen, alleen op de kamers geserveerd worden.
Dat was niet helemaal onze manier van service en gastvrijheid bieden aan onze gasten.
Na de voorzichtige versoepelingen en op het moment dat de terrassen weer open mochten hebben wij de deuren van B&B Truste vanaf half april ook weer open gezet.

Weliswaar nog niet wagenwijd want zolang de binnenruimtes van de horeca nog gesloten waren konden wij
maar 1 kamer per keer aanbieden, maar het begin was er.

Nu, vanaf zaterdag 5 juni, de restaurants weer open mogen, gooien ook wij de deuren wagenwijd open en zijn alle drie de kamers gelukkig weer beschikbaar.
Als gast kan en mag u weer gebruik maken van de gezamenlijke leefruimte beneden en kunt u heerlijk zitten in de nu frisse, groene tuin. Ook kunt u weer lekker op pad en onderweg ergens een kopje koffie drinken met een stukje Limburgse vlaai of s’avonds lekker eten in de talrijke restaurantjes in Slenaken en omgeving.

En dat begint weer aardig te lijken op de beleving die wij onze gasten willen bieden.
Natuurlijk zijn er nog wat aanpassingen, want al is het eind in zicht, het coronavirus is nog niet weg, helaas.
Zo zal de afstand van 1,5 meter nog gehandhaafd blijven en vragen wij onze gasten om de, nu nog geldende, maatregelen van de overheid, in acht te nemen, zodat u zich als gast welkom voelt maar ook veilig.

We zijn blij dat we u weer kunnen ontvangen en kijken uit naar uw komst.
We hopen dat we u, tijdens uw verblijf, een mooie, zonnige zomer aan kunnen bieden zodat u volop kunt genieten van dat, wat Zuid Limburg en dan met name het Heuvelland, zo bijzonder en mooi maakt.

U bent van harte welkom