…. met een dubbel gevoel.

Vorig jaar om deze tijd hadden wij de B&B gesloten omdat we druk aan het verbouwen waren.
Ook dit jaar hebben wij door de hoge energieprijzen moeten besluiten in de winterperiode de B&B dicht te houden van 1 oktober 2022 tot 1 april 2023.

Het is een prachtig maar oud pand (1910) dat geheel verwarmd moet worden wilt u het als gast lekker behaaglijk hebben.

We zouden deze kosten en andere prijsstijgingen door moeten berekenen in de verblijfskosten maar dat willen wij onze gasten niet aandoen.

Iedereen heeft het al moeilijk genoeg in deze tijden.

Toch geeft het een dubbel gevoel dat wij onze gasten geen overnachting aan kunnen bieden in deze mooie tijd van het jaar. We hadden u graag willen laten genieten van de mooie herfstkleuren, vorst op de akkers en het Kerstgevoel wat al aardig loskomt in Valkenburg en Maastricht.

We hopen dat u een fijn plekje kunt vinden bij andere verblijfsaccomodaties in ons mooie Heuvelland en wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen vanaf 1 april 2023.

Het ga u goed.


…..na een heerlijke zomer waarin we gelukkig weer diverse nieuwe of al bekende gasten mochten begroeten.

Ondanks alle coronamaatregelen hopen we toch dat onze gasten een prettig verblijf gehad hebben, wij vonden het in ieder geval fijn dat we weer gasten mochten ontvangen en dat de zomer prachtige dagen had.
Het was dan ook ideaal weer voor een wandel- of fietstocht door het mooie Heuvelland.

Normaal gesproken zouden wij u weer uitnodigen voor een heerlijke wandeling of fietstocht in de herfstperiode maar dit jaar kunnen wij u helaas geen herfstverblijf aanbieden.
In verband met een verbouwing in het priv├ęgedeelte van het pand hebben wij besloten dat we onze gasten die overlast niet aan willen doen en zijn we nu dicht vanaf 1 oktober 2021 t/m 1 maart 2022.

Maart 2022 klinkt nog akelig ver weg en we vinden het vervelend dat wij u in die periode geen verblijf aan kunnen bieden maar gelukkig zijn er in ons dorp en in onze Gemeente voldoende leuke B&B’s , met vriendelijke en gastvrije eigenaren, die u graag als gasten zouden willen ontvangen.
En natuurlijk zien we u weer graag in het voorjaar van 2022.

U bent dan weer van harte welkom.

Het ontbijt kon, vanwege de coronamaatregelen, alleen op de kamers geserveerd worden.
Dat was niet helemaal onze manier van service en gastvrijheid bieden aan onze gasten.
Na de voorzichtige versoepelingen en op het moment dat de terrassen weer open mochten hebben wij de deuren van B&B Truste vanaf half april ook weer open gezet.

Weliswaar nog niet wagenwijd want zolang de binnenruimtes van de horeca nog gesloten waren konden wij
maar 1 kamer per keer aanbieden, maar het begin was er.

Nu, vanaf zaterdag 5 juni, de restaurants weer open mogen, gooien ook wij de deuren wagenwijd open en zijn alle drie de kamers gelukkig weer beschikbaar.
Als gast kan en mag u weer gebruik maken van de gezamenlijke leefruimte beneden en kunt u heerlijk zitten in de nu frisse, groene tuin. Ook kunt u weer lekker op pad en onderweg ergens een kopje koffie drinken met een stukje Limburgse vlaai of s’avonds lekker eten in de talrijke restaurantjes in Slenaken en omgeving.

En dat begint weer aardig te lijken op de beleving die wij onze gasten willen bieden.
Natuurlijk zijn er nog wat aanpassingen, want al is het eind in zicht, het coronavirus is nog niet weg, helaas.
Zo zal de afstand van 1,5 meter nog gehandhaafd blijven en vragen wij onze gasten om de, nu nog geldende, maatregelen van de overheid, in acht te nemen, zodat u zich als gast welkom voelt maar ook veilig.

We zijn blij dat we u weer kunnen ontvangen en kijken uit naar uw komst.
We hopen dat we u, tijdens uw verblijf, een mooie, zonnige zomer aan kunnen bieden zodat u volop kunt genieten van dat, wat Zuid Limburg en dan met name het Heuvelland, zo bijzonder en mooi maakt.

U bent van harte welkomschijnt de zon.
En die heeft zich in Zuid Limburg afgelopen weken vaak laten zien.
Het wordt weer lente, tijd om weer lekker naar buiten te gaan.
Toch gaat het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend en dat vervelende virus houdt ons nog steeds bezig. De donkere wolken hangen nog boven de wereld maar er komen gelukkig weer wat straaltjes licht doorheen.
Nog even volhouden.

Wij zouden u heel graag weer als gasten willen verwelkomen maar moeten dat nog even uitstellen.
Het leukste stukje van een B&B runnen is het persoonlijke contact met de gasten maar doordat we het ontbijt alleen op de kamer mogen serveren en u een afgehaalde of bezorgde maaltijd ook alleen maar op de kamer mag nuttigen blijft daar op deze manier maar weinig van over. Ook voor u als gast is de beleving van lekker een paar daagjes weg anders dan u zou willen.
Daarom hebben wij besloten dat wij in ieder geval dicht blijven tot 1 april 2021 mits de horeca weer open mag.
Zolang de horeca gesloten blijft blijven ook wij gesloten.

Het is jammer en het gaat ons aan het hart maar toch willen we, voor uw en onze gezondheid, voorzichtig zijn. En al is het niet leuk, alle kleine beetjes helpen.
We hopen van ganser harte dat de zon, letterlijk en figuurlijk, weer volledig gaat doorbreken en dat we met z’n allen weer mogen genieten van het leven, zoals we dat gewend waren, en mogen waarderen wat we eigenlijk als vanzelfsprekend beschouwen...trekt zich helemaal niets aan van alle perikelen rondom Corona en laat weer een mooi landschap zien met prachtige kleuren.

Wij hadden u graag uitgenodigd om hier van te komen genieten tijdens een mooie wandeling of fietstocht maar hebben, mede naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen, besloten om onze B&B te sluiten tot 1maart 2021.

Wij vinden dat natuurlijk jammer maar we kunnen op deze manier onze gasten niet de beleving bieden waar ze voor komen.
De horeca is voorlopig dicht dus ergens lekker eten, een kopje koffie drinken of toiletbezoek tijdens een wandeling is helaas niet mogelijk.
Ook de organisatoren van allerlei winterevenementen en de kerstmarkten hebben besloten om deze activiteiten niet door te laten gaan dit jaar.

Het voelt allemaal een beetje vreemd maar we hopen van harte, dat we komend voorjaar onze gasten, in goede gezondheid, weer kunnen verwelkomen.

Onze wens voor nu is:
Blijf gezond, zorg goed voor uzelf en voor elkaar en laten we hopen dat
het “gewone” leven binnenkort weer op een verantwoorde manier door mag gaan.