Aanbevelingen

Een geweldige plek om tot rust te komen. De eigenaren zijn enorm gastvrij. Heerlijk ontbijt met kersen en aardbeien uit de eigen tuin! Prima kamer met fijn bed. Kortom:zalig!

Ontbijt is van hoge kwaliteit - verse producten, deels home made en elke dag afwisseling. Kamers erg comfortabel en een super fijne \'gezamenlijke ruimte\' - zodat je echt thuis voelt.

Super!

Een hele fijne plek. Een uitstekende gastvrouw en gastheer die alles goed geregeld hebben. Zeker een aanrader voor een fijn verblijf. Ook het eten bij restaurant De Plank is een aanrader.

We zitten nu ons fantastische ontbijt buiten op het terras geestelijk en lichamelijk te verwerken. Wat een heerlijke Bed en Breakfast. José en Erwin zijn geweldige gastvrouw en gastheer. We mochten een week van hun gastvrijheid genieten in een prachtige omgeving. We hebben een topweek gehad. Een absolute aanrader. Alleen al het ontbijt. José en Erwin bedankt.

Geweldige ontvangst,heerlijk gegeten in het dorp bij De Plank,daarna een heerlijk bed en nu aan een geweldig ontbijt. Een aanrader.

Heerlijk geslapen in een prachtige kamer met een superuitgebreid ontbijt met vers brood en fruit! En wat een lieve en behulpzame eigenaren die ruim de tijd voor ons namen! Wij gaan zeker nog eens terug!

Net een prachtig weekend in Limburg gehad met overnachtingen in Bed & Breakfast "Truste". Bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke ontbijt. Het ziet allemaal prachtig uit. Echt een toplocatie!

Heeft u recentelijk bij ons overnacht, laat dan een aanbeveling achter via ons formulier.

Naast ons eigen gastenboek hebben we ook aanbevelingen op onafhankelijke websites;

Reviews van bed en breakfast B&B Truste in Slenaken