… en dus ook weer kouder.
Dat houdt in dat er lekker gestookt moet worden om het gehele pand behaaglijk te houden.
Door de, nog steeds, hoge energieprijzen hebben we daarom, net als de afgelopen 2 jaar, besloten de B&B te sluiten in de herfst- en winterperiode.

Aan de ene kant is het jammer dat we u geen verblijf kunnen aanbieden tijdens de mooie herfstpracht of tijdens de kerstperiode maar na 10 jaar draaien en met de wintersluiting van afgelopen jaren, vinden we het eigenlijk ook wel heerlijk om in de gezellige maanden van het jaar wat meer tijd te kunnen besteden aan onze kinderen en kleinkinderen.

Daarom hebben wij besloten om vanaf nu, ieder jaar de B&B te sluiten vanaf 1 november.
We vinden het heel leuk om gasten te mogen ontvangen maar als er in de wintertijd maar 1 kamer geboekt wordt, in het weekend of door de week, is dat niet rendabel, hoe spijtig ook.
Mochten er gasten zijn die de gehele B&B willen boeken in die tijd dan is daar, na telefonisch overleg, wel een mogelijkheid voor en bent u van harte welkom.

Als u in de winterperiode Zuid Limburg wilt bezoeken, en dat snappen wij volkomen want Zuid Limburg en het Heuvelland blijven altijd mooi en is er ook met minder lekker weer van alles te zien of te beleven, dan zijn er diverse collega B&B eigenaren, in de omgeving, die u met open armen willen ontvangen.

We wensen u het allerbeste en hopen u in het voorjaar te zien bij B&B Truste, u bent dan weer van harte welkom.