……. is het allemaal begonnen.
Toen werd, met werkhandschoenen aan en gereedschap in de hand, onze B&B Truste officieel geopend door onze kinderen.
Ook zij hebben al die maanden veel geholpen met verbouwen en klussen en het was fijn om dat als gezin te kunnen doen.
Al hebben we geregeld met de handen in het haar gezeten als er iets niet lukte of en dachten we ook wel eens : “waar zijn we aan begonnen”, het is zeker de zere ruggen, de kapotte handen en het slaapgebrek waard geweest.
Vanaf de opening tot nu toe hebben we veel gasten mogen ontvangen, sommigen komen zelfs ieder jaar terug en vieren dit 10 jarig jubileum ook een beetje met ons mee.
Maar wij zouden niets te vieren hebben zonder onze gasten.
Dus bij deze: dank u wel voor het vertrouwen (Trust) dat wij u een fijne overnachting (welterusten) hebben mogen aanbieden in B&B Truste.


In onze gastenboeken staan zoveel mooie, lieve en aardige berichtjes, dat je er verlegen van wordt.
Maar dat is eigenlijk waar we het, nog steeds met veel plezier, voor doen.
Niet voor het complimentje, maar gasten een fijn, ontspannen verblijf kunnen bieden en dan horen dat dat gelukt is, dat is ons doel.
Nu speelt de prachtige omgeving, waarin B&B Truste ligt, natuurlijk ook een grote rol.
Nog steeds zijn wij dankbaar dat we hier in het mooie Heuvelland in Zuid Limburg mogen wonen en dat we daar ook onze gasten van mee kunnen laten genieten.


We hopen dit nog vele jaren te mogen doen en dat we hier, in het mooie Zuid Limburg, nog veel gasten mogen ontvangen: gasten die hier al jaren komen, gasten die nieuwe gasten meenamen om kennis te maken, gasten die zomaar even langs komen om gedag te zeggen, gasten die veel plannen hadden maar uiteindelijk lekker in de tuin bleven hangen of gasten die de snoeischaar meenamen om in diezelfde tuin te helpen met de buxus snoeien; kortom jullie zijn allemaal weer van harte welkom en ook voor nieuwe gasten staat onze deur wijd open.

Tot gauw!