Het ontbijt kon, vanwege de coronamaatregelen, alleen op de kamers geserveerd worden.
Dat was niet helemaal onze manier van service en gastvrijheid bieden aan onze gasten.
Na de voorzichtige versoepelingen en op het moment dat de terrassen weer open mochten hebben wij de deuren van B&B Truste vanaf half april ook weer open gezet.

Weliswaar nog niet wagenwijd want zolang de binnenruimtes van de horeca nog gesloten waren konden wij
maar 1 kamer per keer aanbieden, maar het begin was er.

Nu, vanaf zaterdag 5 juni, de restaurants weer open mogen, gooien ook wij de deuren wagenwijd open en zijn alle drie de kamers gelukkig weer beschikbaar.
Als gast kan en mag u weer gebruik maken van de gezamenlijke leefruimte beneden en kunt u heerlijk zitten in de nu frisse, groene tuin. Ook kunt u weer lekker op pad en onderweg ergens een kopje koffie drinken met een stukje Limburgse vlaai of s’avonds lekker eten in de talrijke restaurantjes in Slenaken en omgeving.

En dat begint weer aardig te lijken op de beleving die wij onze gasten willen bieden.
Natuurlijk zijn er nog wat aanpassingen, want al is het eind in zicht, het coronavirus is nog niet weg, helaas.
Zo zal de afstand van 1,5 meter nog gehandhaafd blijven en vragen wij onze gasten om de, nu nog geldende, maatregelen van de overheid, in acht te nemen, zodat u zich als gast welkom voelt maar ook veilig.

We zijn blij dat we u weer kunnen ontvangen en kijken uit naar uw komst.
We hopen dat we u, tijdens uw verblijf, een mooie, zonnige zomer aan kunnen bieden zodat u volop kunt genieten van dat, wat Zuid Limburg en dan met name het Heuvelland, zo bijzonder en mooi maakt.

U bent van harte welkom