schijnt de zon.
En die heeft zich in Zuid Limburg afgelopen weken vaak laten zien.
Het wordt weer lente, tijd om weer lekker naar buiten te gaan.
Toch gaat het allemaal niet meer zo vanzelfsprekend en dat vervelende virus houdt ons nog steeds bezig. De donkere wolken hangen nog boven de wereld maar er komen gelukkig weer wat straaltjes licht doorheen.
Nog even volhouden.

Wij zouden u heel graag weer als gasten willen verwelkomen maar moeten dat nog even uitstellen.
Het leukste stukje van een B&B runnen is het persoonlijke contact met de gasten maar doordat we het ontbijt alleen op de kamer mogen serveren en u een afgehaalde of bezorgde maaltijd ook alleen maar op de kamer mag nuttigen blijft daar op deze manier maar weinig van over. Ook voor u als gast is de beleving van lekker een paar daagjes weg anders dan u zou willen.
Daarom hebben wij besloten dat wij in ieder geval dicht blijven tot 1 april 2021 mits de horeca weer open mag.
Zolang de horeca gesloten blijft blijven ook wij gesloten.

Het is jammer en het gaat ons aan het hart maar toch willen we, voor uw en onze gezondheid, voorzichtig zijn. En al is het niet leuk, alle kleine beetjes helpen.
We hopen van ganser harte dat de zon, letterlijk en figuurlijk, weer volledig gaat doorbreken en dat we met z’n allen weer mogen genieten van het leven, zoals we dat gewend waren, en mogen waarderen wat we eigenlijk als vanzelfsprekend beschouwen.