Zoals vele mensen hadden ook wij een goed voornemen voor het nieuwe jaar. We hebben besloten dat we, voor het eerst in zeven jaar, de B&B gesloten houden van 1 januari tot en met 1 maart zodat we deze weer eens goed onder handen kunnen nemen.
De kamers worden opnieuw geschilderd, kleine beschadigingen gerepareerd en alles wordt goed nagekeken zodat we in het voorjaar weer schoon en fris kunnen beginnen.

Natuurlijk vinden wij het vervelend dat wij gasten in deze periode geen verblijf aan kunnen bieden maar wakker worden in een verflucht of het ontbijt serveren in kluskleding lijkt ons geen leuke optie.

Als alles weer op orde is ontvangen wij u weer graag in onze B&B met een lekker kopje koffie of thee en een zelfgebakken stukje taart en kunt u genieten van een schone, opgeknapte kamer.
U bent van harte welkom.