Het is bijna zomer en hier in Zuid Limburg hebben we alvast volop kunnen genieten van hele mooie, warme en zonnige dagen.
Voordat de zomer echt gaat beginnen wilden we onze 5 dames niet langer laten puffen in hun wollen jas, dus is afgelopen vrijdag de schaapscheerder geweest.
Een vriendelijke man die in een hele korte tijd vijf mooie schapenvachten geschoren had. De schapen leken wel kilo’s lichter zonder die dikke wollen pracht.
En stiekem ben ik wel een beetje jaloers op zo’n schaap: hoe heerlijk zou het zijn als de kilo’s er af vlogen zodra je de wollen winterjas opbergt voor de zomer.

Ik ben bang dat we dat niet voor elkaar krijgen dus gaan we maar gewoon een lekker stukje lopen of fietsen om op het juiste gewicht te blijven.
En gelukkig is dat hier, in het Heuvelland, geen straf.
Alles komt weer mooi in bloei, sommige fruitbomen dragen al trots hun vruchten en de schapen en koeien in de glooiende weilanden vormen prachtige schilderijtjes.
De vele terrasjes hebben de tafels en stoeltjes weer uit staan, en met een bloemetje op tafel en een kussentje voor onder de billen zijn ze helemaal klaar voor het zomerseizoen.

Vanuit onze Bed en Breakfast kunt u van dit alles genieten zodra u de deur uit loopt. Er zijn mooie wandelroutes, er is een mogelijkheid om via de fietsverhuurder (elektrische) fietsen bij onze B&B te laten bezorgen en op diverse terrasjes in het dorp liggen de kussentjes op uw komst te wachten.

U bent ook deze zomer weer van harte welkom