komen de eerste gasten voor kamer 3.

De planning om deze kamer in gebruik te nemen was april 2014 maar deze datum was achteraf een beetje te positief gedacht. Toen werd de zomervakantie ingepland om de kamer  af te maken maar ook dit lukte niet. Door het succesvolle jaar, waarin kamer 1 en 2 vaak bezet waren, werd de datum om de familiekamer af te ronden steeds weer vooruit geschoven maar nu is het zover, althans, we hebben de kamer vanaf 2 mei verhuurd dus hebben we een fikse stok achter de deur.

En het is ook wel weer heel leuk om weer druk bezig te zijn met stuken, schilderen, kitten, sausen en alles wat nodig is om er  een mooie kamer van te maken.
In de vrije uurtjes is er, met hulp van onze kinderen, aardig wat gedaan en het begint al echt wat te worden.
Het is een mooie ruime kamer en vanaf de verhoging is er een prachtig weids uitzicht.
We nodigen u van harte uit om het eens zelf te komen bekijken.