Precies een jaar geleden, op 20 juli 2013 hebben we onze B&B opengesteld en konden gasten vanaf toen boeken.
Dat het zo goed zou gaan was boven verwachting. We hebben diverse gasten mogen ontvangen, zelfs uit België, Duitsland en Engeland en de boekingen gaan gelukkig nog steeds door.

Er is in het afgelopen jaar ook wel wat veranderd of bijgekomen. Zo is de B&B uitgebreid met een open haard, hebben we kippen en schapen gekregen en is er een klein beginnetje gemaakt met de moestuin. Er staan nu, buiten de fruit- en notenbomen, ook aardbeien, frambozen, tomaatjes, radijsjes, sla en courgettes in de tuin. En het is echt heerlijk om ’s morgens de tuin in te gaan om verse producten te plukken die we onze gasten aan kunnen bieden bij het ontbijt.

Ook aan kamer 3 is al het nodige gedaan. De verdieping zit erin, de nok is afgetimmerd, gestuukt en gewit, de douche en toilet zijn  afgetimmerd en kunnen binnenkort betegeld worden.  We hebben al diverse malen onze streefdatum moeten verzetten en hebben nu besloten dat we rustig doorgaan en wel zien wanneer alles klaar is. Maar het gaat lekker, dus het komt goed.

Wat ons betreft was het een geweldig jaar, waar we volop van genoten hebben. En we hopen dat onze gasten dat ook gedaan hebben want dat is natuurlijk waar alles om draait.

 

 

3 Reacties

 1. Hanny zegt:

  Van harte gefeliciteerd!!!
  Al jullie inzet is niet voor niets geweest: de huidige 2 kamers van de b en b zien er prachtig uit. Heel uitnodigend om binnen te gaan en in te vertoeven. Dat belooft wat voor de in aanbouw zijnde kamer.
  De eetkamer is gezellig met de eettafels en de lekkere bank bij de open haard.
  Om maar niet te zwijgen over het heerlijke ontbijt dat jullie opdienen ’s morgens.
  Ook in de tuin zit het heerlijk.
  Erwin en José, heel veel succes de komende tijd met het verder ontwikkelen van jullie b en b.

 2. Aalt en Marja zegt:

  Gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, mooi om te zien dat jullie droom werkelijkheid is geworden, maar dat ging niet vanzelf. Met jullie kennis en niet aflatende inzet en vriendelijkheid kan het niet anders dan een succes zijn. Wij zullen snel weer boeken!

 3. Miranda zegt:

  gefeliciteerd met jullie 1 jarig bestaan, we komen snel een keer kijken hoe het er nu voor staat, en komen graag een van jullie jammetjes proeven