Precies een jaar geleden, op 20 juli 2013 hebben we onze B&B opengesteld en konden gasten vanaf toen boeken.
Dat het zo goed zou gaan was boven verwachting. We hebben diverse gasten mogen ontvangen, zelfs uit België, Duitsland en Engeland en de boekingen gaan gelukkig nog steeds door.

Er is in het afgelopen jaar ook wel wat veranderd of bijgekomen. Zo is de B&B uitgebreid met een open haard, hebben we kippen en schapen gekregen en is er een klein beginnetje gemaakt met de moestuin. Er staan nu, buiten de fruit- en notenbomen, ook aardbeien, frambozen, tomaatjes, radijsjes, sla en courgettes in de tuin. En het is echt heerlijk om ’s morgens de tuin in te gaan om verse producten te plukken die we onze gasten aan kunnen bieden bij het ontbijt.

Ook aan kamer 3 is al het nodige gedaan. De verdieping zit erin, de nok is afgetimmerd, gestuukt en gewit, de douche en toilet zijn  afgetimmerd en kunnen binnenkort betegeld worden.  We hebben al diverse malen onze streefdatum moeten verzetten en hebben nu besloten dat we rustig doorgaan en wel zien wanneer alles klaar is. Maar het gaat lekker, dus het komt goed.

Wat ons betreft was het een geweldig jaar, waar we volop van genoten hebben. En we hopen dat onze gasten dat ook gedaan hebben want dat is natuurlijk waar alles om draait.

 

 

3 Reacties