We zijn weer druk bezig met de uitbreiding van onze Bed & Breakfast, zowel binnen als buiten.

Binnen zijn we begonnen aan kamer 3. Het wordt een kamer met een verdieping en geschikt voor 5 personen. Er komt een slaapgedeelte voor 2 personen en op de verdieping komt een zithoek met een mogelijkheid om nog 3 bedden te realiseren.  De verdieping is al gelegd, de leidingen voor cv en doucheruimte liggen al klaar, het plafond is geïsoleerd en er is een begin gemaakt met het aftimmeren en de ondervloer is gelegd. Ook bij deze kamer is het leuk om te zien hoe het gaat worden.

Ook buiten krijgen we uitbreiding: het kippenhok is klaar, er lopen nu twee Hollandse Blauwe kippen en over een paar weken krijgen we kuikens van de Welsumer en de Hollandse Blauwe.  Het duurt nog even voordat ze goed gaan leggen maar we kijken al uit naar eigen kakelverse eieren die we natuurlijk ook in de B&B gaan gebruiken.

In de wei willen we nog wat schapen en lammetjes laten lopen en als het goed is worden die komende week gebracht.
Het begint zo langzamerhand weer een beetje een boerderij te worden en we genieten er nog steeds van.

We houden u weer op de hoogte van de vorderingen op kamer 3, maar u mag natuurlijk ook zelf komen kijken…

 

2 Reacties