Wij wensen iedereen een geweldig, goed, gezellig, gelukkig maar bovenal een gezond 2014 toe.

Het jaar 2013 was voor ons het jaar waarin we onze Bed & Breakfast  “Truste” geopend hebben.
We hebben mogen genieten van een prachtige zomer waardoor er veel leuke en gezellige gasten een verblijf bij ons boekten. Zelfs in de winterperiode hebben we gasten kunnen ontvangen, die lekker bij de open haard konden uitrusten.
Het overtrof al onze verwachtingen dat de B&B al vanaf het begin zo goed ging lopen en we hebben met veel plezier onze nieuwe “baan” als B&B eigenaren vervuld. Het voelt absoluut niet als werk en we vinden het nog steeds heel leuk en dankbaar om de gasten een prettig verblijf te kunnen aanbieden.
Wij willen al onze gasten dan ook hartelijk danken voor het in ons gestelde vertrouwen en we hopen u graag nog eens terug te zien in “Truste”.
U bent meer dan welkom maar dit geldt natuurlijk ook voor onze nieuwe gasten.

En we hopen dat 2014 een mooi jaar wordt: met mooi weer en mooie momenten.