We draaien nu al een aantal weken en het is ontzettend leuk om te doen!!
En al wisten we vooraf natuurlijk niet hoe het zou gaan lopen, we mogen op het moment echt niet klagen.

Vanaf augustus hebben we ieder weekend gasten gehad, we hebben zelfs gasten die meerdere nachten of zelfs een week blijven.
Dit hadden we niet verwacht maar we vinden het geweldig !

En de gasten die we hebben mogen ontvangen waren leuke, zeer vriendelijke mensen en allemaal even hartelijk.
Voor ons is het genieten om te zien en te ervaren dat gasten zich hier thuis voelen en we doen onze uiterste best om ze dat gevoel te geven. Maar bovenal hopen we dat onze gasten genieten, van de B&B en van de mooie omgeving die het Limburgse land biedt. En gelukkig helpt het weer een handje mee en is het heerlijk vertoeven in het zonnetje, tijdens een wandel- of fietstocht of gewoon lekker in de tuin.
En al moet je er niet aan denken met dit weer, wij zijn ondertussen druk op zoek naar een open haard voor in de zithoek, zodat we straks in de wat koudere maanden ook wat warmte en gezelligheid kunnen bieden.
We houden u daarover weer op de hoogte.