Als alles zo gaat zoals afgelopen week dan mogen we niet klagen en kunnen we op 20 juli de B&B openstellen voor onze gasten. Door al het klussen zijn we er niet eens aan toegekomen om de site bij te werken maar er is een hoop gebeurd de laatste maanden. De badkamers zijn zo goed als klaar, de vloeren zijn gelegd en zelfs de tuin heeft een onderhoudsbeurtje gekregen. De trap naar kamer 2 is geplaatst en als alles goed gaat worden de bedden vrijdag de 19e juli geleverd. De ontbijtruimte is gewit, de tafels en stoeltjes staan klaar om neer gezet te worden maar eerst moet maandag de vloer nog gelegd. Er moet hier en daar nog wel wat gedaan worden maar 20 juli gaan we open, er kan nu dus gereserveerd worden.

We kijken er echt naar uit om de eerste gasten in onze gloednieuwe Bed & Breakfast te mogen ontvangen

2 Reacties