Na maanden van klussen, regelen, nadenken en doen, kunnen we eindelijk zeggen dat onze Bed & Breakfast geopend is.

De bedden waren gedekt, verse bloemen op tafel, serviesgoed gewassen, alles geboend en gedweild, kortom we waren er klaar voor en afgelopen weekend hebben we onze eerste gasten mogen verwelkomen met een glas champagne.
Het was leuk om het onze gasten naar de zin te maken in datgene waar je al zo lang mee bezig bent geweest. Gelukkig waren de reacties positief en lovend en dat is waarvoor we het allemaal hebben gedaan;  het goede gevoel dat je krijgt als mensen het naar hun zin hebben.
Wij vonden het heerlijk om te doen en we hopen dat we nog vele gasten mogen verwelkomen in onze B&B, de tuin en de prachtige locatie in het Limburgse Heuvelland.

U bent van harte welkom

 

 

 

 

3 Reacties

 1. Wijny zegt:

  Zojuist een boeking gedaan voor een aantal overnachtingen in jullie B&B
  Aan de foto’s te zien en de info op jullie geweldige website weet ik bijvoorbaat al dat het fantastisch zal zijn om gebruik te mogen maken van jullie B&B.Een hele mooie Bed en Breakfast waar jullie trots op mogen zijn.
  Kijk er naar uit.

 2. Jos van der Horst zegt:

  He Erwin en familie,

  ziet er gelikt uit en dat hebben jullie mooi “neergezet” Het is wel wat anders dan een oude Mercedesbus. Wie weet maak ik ooit een keer gebruikt van jullie B&B als we, na vele, vele jaren weer eens naar het prachtige zuid Limburg willen om daar eens heerlijk te relaxen.
  Succes en ik zie je wel weer op school,

  Jos van der Horst