Het wordt mooi !!!!
Er is hard gewerkt:  de aannemer heeft de ramen en deuren geplaatst en heel mooi afgewerkt met de oude bakstenen, de meubelmaker heeft de 2e trap gemaakt en geplaatst en zelf hebben we, met hulp van beide zonen, de badkamerruimtes gebouwd, de plafonds en wanden geplaatst en gestuct en het laatste raam aan de voorkant erin gezet. Ook dit raam is met de oude stenen afgewerkt en heeft een prachtig uitzicht over de tuin.  Er is dus veel werk verzet en het worden nu echt mooie ruimtes. Binnenkort komt de loodgieter om de cv en leidingen aan te leggen en dan kan er begonnen worden met het schilderen en afwerken van de kamers.
Het is leuk om te zien en te verzinnen hoe de kamers en badkamers gaan worden; welke kleuren houden we aan, welke inrichting nemen we, kortom de leuke zaken om mee bezig te zijn.
We houden u ook  hierover weer op de hoogte.

 

3 Reacties

 1. Claudia zegt:

  Wow, het schiet écht lekker op nu. Ik kom binnenkort weer eens kijken. Groetjes en veel succes Claudia

 2. Leonie zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar de B&B! Wie weet komen we nog even een kopje koffie drinken, we gaan nl naar de Ardennen in juni.
  Heel veel succes, ik hoop dat jullie het erg druk gaan krijgen!
  Groetjes Leonie

 3. Hanny zegt:

  In gedachten zie ik jullie al staan op de ladder: werkoverall aan en de verfroller in de hand. Alles mooi maken, alles mooi afwerken.
  Heel veel succes.
  En daarna: genieten dat het doel bereikt is.
  En daarna: Aan het werk in de B en B.
  Heel veel succes, heel veel goeds,
  Hanny